aShtanga Vinyasa Yoga med Johan Lundback

Introduktionsklass i Ashtanga Vinyasa Yoga med Johan Lundback. Vi går igenom andning, fokus och grundläggande positioner. Med lite extra betoning på styrka och vår kärnmuskulatur.
Ashtanga Vinyasa Yoga är en yogaform som är dynamisk, fysiskt utmanande och passar alla åldrar och kroppstyper. Johan driver Stark Yoga i Ljusdal tillsammans med Camilla Silver. Johan är lärarelev till Internationelltkände läraren John Scott. Johan är i grunden inredningsdesigner och förståelsen för tredimensionell form har han tagit med sig in i yogavärlden. Förutom att undervisa i Ashtanga Vinyasa Yoga så är Johan Ayurvedisk Hälsorådgivare och föreläsare med mål att få oss alla att leva ett liv i balans, närmre vår innersta väsen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-