Funktionell Cirkelträning

Funktionell Cirkelträning med Maria Thor från Gymmix Ljusdal. 45 min intervallträning i grupp med stationsövningar som utvecklar rörlighet, balans, styrka och kondition i härlig mix. Passet passar alla oavsett nivå, nybörjare som vana motionärer. 

Maria har en gymnastikbakgrund som elitgymnast och den erfarenheten tar hon med sig i sina pass. Inget pass är det andra likt utan har olika fokusområden. Allt för att kroppen ska utmanas på varje pass. Maria har varit ledare in 3 år och leder även Bodypump för Gymmix. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Casper Pohl » Maria Pettersson - Osteopaten:  ”Tjena, mitt namn är Casper och jag gå på Bollnäs Folkhögskola och ska göra ett R..”

  • Melker » Mat och mellanmål:  ”9:orna kommer att sälja vegitarisk wook istället för snittar”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-