Holistic training - Cecilia Gustavsson

Vi är stolta att kunna meddela att Cecilia Gustavsson kommer till Valla Wellness. Hon kommer att leda Soma Move och Free- Power.

Holistic Training drivs av Cecilia som har gjort sig känd under många år som en omtyckt och framgångsrik instruktör, inspiratör och utbildare, liksom entreprenör och bloggare. Hon har synts en hel del i media under åren och vunnit ett par pris, varav det senaste 2015 var Springtime Travels ledarpris med följande motivering:

”Cecilia har varit med oss under väldigt många år och är en av få som varit med oss på i stort sett alla olika Training Camp destinationer. Hon har själv varit starkt bidragande till utvecklingen av konceptet, dels genom sina egna träningsformer men också genom att alltid vara ett föredöme, agera professionellt och jämt sätta kunden i centrum.
Cecilia har en stor integritet men är ändå väldigt socialt tillgänglig. Innovativ, nyskapande är andra ord som speglar Cecilia och hennes kanske mest utmärkande drag är hennes sällsamma karisma som gjort att hon är en av våra absolut mest populära ledare.
Vi är jätteglada att få dela ut det här priset till Cecilia.”
Läs mer på www.holistictraining.se

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-