Johanna Hillberg - Träningslust

Johanna Hillberg, Träningslust, gästar Valla Wellness i år. Vi är mycket glada för det. Hon kommer att hålla ett pass som är inriktat på parträning. Så ta med en kompis/parter och upplev ett roligt och svettigt pass.

Johanna berättar om sig själv:
Jag har alltid varit en idrottstjej och prövat på de flesta idrotter men fastnade främst för bandy och fotboll. Jag gick bandygymnasiet i Ljusdal sedan blev det vidare studier på Idrottshögskolan i Stockholm. Spelat 7 år i damallsvenskan i fotboll. Två år i AIK och sedan 5 år med mästerlaget Älvsjö AIK som jag även fick ta fyra SM guld med.
Jag jobbar just nu som idrottslärare och fotbollsinstruktör på Slottegymnasiet i Ljusdal.
Jag har gått S.A.F.E s instruktörsutbildning i Styrketräning, jobbat som ledare i vattengymnastik under flera år. Varit med som assisterande tränare vid fotbollsförbundets regionala läger, samt deltagit som ledare vid landslagsläger. Varit ansvarig för delar av fysträningen både åt fotbollslag och bandylag i Stockholm och i Ljusdal. Jag har gått en klassisk massagekurs. Jag har gått en löpcoachutbildning hösten 2014. Jag har gått UEFA tränarutbildning B i fotboll som jag avslutat i januari 2016.
Läs mer på www.traningslust.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-