Johan Lundback - Ashtanga Vinyasa Yoga

Johan gästar oss även detta år. Valla Wellness tackar för detta. Han kommer att ha en introduktionsklass i Ashtanga Vinyasa Yoga. Ni går igenom andning, fokus och grundläggande positioner, med lite extra betoning på styrka och vår kärnmuskulatur. Ashtanga Vinyasa Yoga är en yogaform som är dymisk, fysisk utmanande och passar alla åldrar och kroppstyper.
Johan driver Stark Yoga i Ljusdal tillsammans med Camilla Silver. Johan är lärarelev till internationellt kände läraren John Scott. Johan är i grunden intedningsdesigner och förståelsen för tredimensionell form har han tagit med sig in i yogavärlden. Förutom att undervisa i Ashtanga Vinyasa Yoga så är Johan Ayuvedisk Hälsorådgivare och föreläser med mål att få oss leva ett liv i balans, närmare vår innersta väsen.

-