Yinyoga/Hathayoga - Ida Lindquist

Vi hälsar Ida Lindquist tillbaka till årets Valla Wellness. Hon bjuder på två yoga pass.
Yinyoga fokuserar vi mer på bindväven och våra meridianer som är kopplade till våra organ. Vi går in sakta i positionerna, stannar i flera minuter (mellan 3­5) och går sedan försiktigt ur positionen. Vi kommer använda mycket stöd så vi verkligen kan slappna av. Passar de flesta oavsett ålder eller krämpor då jag gärna hjälper med alternativ om något känns galet! Fokus ligger på andningen och på oss själva! Välkommen till en stilla stund.
Hathayoga: Här finns en stor bredd att utforma efter det våra kroppar och sinnen behöver! Hatha betyder just sol och måne och är både det feminina och det maskulina. Vi behöver ju både och av allting då det handlar om balans! Här vill jag kanske få upp pulsen lite grann men ändå rikta tanken inåt mot dig själv. För du är här och nu. Ett pass med meditation, pranayama (andningsövningar) och asanas(positioner. Välkommen att ladda batterierna!
Ida Lindquist, Utbildad yogalärare via axelsons institut, med en massageterapeut utbildning som kommer väl till hands under passen!

-