Terränglöpning - Tommie Jonsson Personlig Träning

Vi hälsar Tommie Jonsson välkommen till Valla Wellness. Han kommer att hålla i ett terränglöpningspass.
Om Tommie: I Juni 2013 började min utbildning till Personlig Tränare hos Mf hälsoutbildningar i stockholm. Jag blev licensierad PT med inriktning mot funktionell träning och lågkolhydratkost i september -13
I Oktober 2013 gick jag en löpcoachutbildning i halmstad som hölls av konditionsidrott 3XU
I Oktober 2014 utbildning till vivobarefoot instructor hos movementhealth.
I Mars 2015 instruktörsutbildning TRX Rip Trainer
I April 2015 instruktörsutbildning TRX Suspension trainer
Nu har jag ett eget gym mitt i sverige (Färila) där jag kan erbjuda personlig träning i privat miljö. Jag anordnar även löpträning i grupp och jag kan också erbjuda PT online, en tjänst där du som kund får träningsprogram och instruktioner via nätet.

-