Blooming Being - Uställare

Valla Wellness blir ännu mer globalt och kan erbjuda besökarna en djup kunskapsbank i form av Ellie Davis från Carbondale, Colorado USA. Ellie kommer introducera dig till Chi Nei Tsang massage/ healing som grundar sig i de inre organen (njurar, mage, hjärta osv.) som är kopplade till våra meridianer och kroppens fem element. Genom denna massage hjälper man kroppen att upptäcka eventuella kroppsliga , emotionella eller själsliga obalanser och återställer dem till sin naturliga balans. Mer info hittar du på Ellies hemsida:www.bloomingbeing.com

  • Casper Pohl » Maria Pettersson - Osteopaten:  ”Tjena, mitt namn är Casper och jag gå på Bollnäs Folkhögskola och ska göra ett R..”

  • Melker » Mat och mellanmål:  ”9:orna kommer att sälja vegitarisk wook istället för snittar”

-