Sjölund Wellness - Utställare

Hälso-entreprenören Johan Sjölund från Sjölund Wellness kommer under dagen presentera konceptet för hur företagare får en hållbarare och trivsammare tillvaro på sitt företag. Den optimala arbetsplatsen. Människor som jobbar under negativ stress riskerar inte bara att bli sjukskrivna en mycket lång tid , man presterar även ca 40% mindre vilket i sin tur bidrar till ändå mer stress.

Ni kommer även kunna ta del av de framtida planerna på en Friskvårdsmottagning i Färila där människor har möjlighet att förebyggande behandlas för åkommor som man ligger i riskzonen för att drabbas av. Friskvårdsmottagning kommer samverka med flera entreprenörer och utövare inom detta område. Är du företagare inom friskvård eller jobbar inom sjukvården och vill sadla om? Besök då Sjölund Wellness monter på mässområdet så kan du redan nu anmäla ditt intresse till att samverka i framtidens tillvägagångssätt för välmående.

Ps. Du kommer även ha chansen att få en eftertraktade Growth-kortlek som utmanar din vardag och hjälper dig att växa som människa. Ds

Varmt välkomna till Sjölund Wellness monter under eventet.

-