Magnetstöd - Utställare

Vi välkomnar ännu en utställare till Valla Wellness

Information om Magnetterapi
 
Magneter har använts i flera tusentals år av människan. Det finns vetenskapliga belägg som visar att magneter fungerar smärtlindrande för kroppen. Våra produkter rekommenderas av flera reumatikerförbund i Europa och vår fabrik har producerat mer än 220 miljoner magnetprodukter världen runt.
Vår kropp är full av magnetiska fält. Våra celler är kontrollerade av små elektriska impulser som styr våra hjärnvågor, nervimpulser och hjärtrytm. Magneter såsom våra celler består av minus och pluspoler, styrkan på våra magneter anpassas för att dra till sig eller skjuta ifrån sig jonerna i cellerna. Vid behandling med magneter ökar kroppens blodcirkulation då kroppens celler sätts i rörelse och hjälper kroppens naturliga förmåga att läkas. Så kan vår kropps funktion påverkas positivt av magnetterapi.

Läs mer på www.magnetstod.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-