Gummibandsfys

Är du redo? - ett gummiband, en träningskompis och att jobba igenom hela kroppen!
Upplägget levererar flås, styrka, rörlighet, obalans, glädje och kanske lite mjölksyra.
Funktionell träning som ibland på ett utmanande sätt jobbar igenom hela din kropp i parövningar likaväl som enskilt. Vi växlar mellan övningar med styrka, obalans och kondition i en skön mix och med rörelser i olika rörelseplan.
Är det möjligt att skratta, svettas, utmanas, samarbeta, peppa varandra och samtidigt ha kul? – kom och testa så får du ge mig svaret efteråt!
Häng med och gör det efter din förmåga, med just din stil …Good is enough!
Efter passet kan du köpa din egen ”Gummibandsloop” som du använt under passet till rabatterat pris av mig. Swisch alt kontant. Pris: 80 kr.

Instruktör:

Susanne Johansson, Wellness By Sweden
 Med 20 års erfarenhet inom träningsbranschen, med fokus inom hälsa/friskvård som funktionell tränare, föreläsare, lic.fystränare, kurshållare mm så plockar jag russinen ur kakan och gör det jag själv tror på, som känns bra och visar sig fungera. Allt handlar om att lyssna på sin egen kropp, den talar alltid sanning om hur du mår just nu och hur du kan belasta och träna för att må bra.
Är även utbildad avspännings- och stresspedagog samt mindfulnessinstruktör MBSR.
Arbetar även i ett projekt som heter Aktiv40Plus i samarbete men Katarina Woxnerud och Yogobe. Detta med fokus på 40 plussare och vad som händer i kroppen när vi blir äldre och hur vi ska tänka till för att bibehålla styrkan, hålla oss friska och träna rätt utefter kroppens förutsättningar.
För mig handlar träning om att ha kul, känna träningsglädje samtidigt som kroppen får sig en genomkörare med enkla medel. Kan jag dessutom göra det tillsammans med någon blir det ännu roligare, det ligger mig varmt om hjärtat!

”Om träningen upplevs rolig, då blir den av- stark inifrån och ut”

Fler pass från Susanne får du i morgon
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-