Foamroller- pass

Info om Susannes andra pass under eventet:

Foamrolling – Både träning och egenmassage!
Att träna med en foamroller har blivit allt vanligare på både gym och i hemmamiljö. Foamrolling kan ge dig bättre hållning, styrka, rörlighet och balans. Rörelserna blir mer effektiva samtidigt som du kan ge dig själv en djupare massage genom att vi stannar upp och tar tag i vissa områden för att lite ”skönt- ont” - foam roll övningar kan i början kännas lite smärtsamt genom att stela muskler får tryck på sig då hela kroppens vikt trycker mot något område med hjälp av produkten.
Vi kör styrkeövningar med fokus på core musklerna blandat med lite egen massage.
Efter passets slut har du möjlighet att köpa din egen ”Foamroller ”till rabatterat pris.
Säljs efter avslutat pass

Obs!!! Begränsat antal platser

-