Soma Move


Vi fortsätter visa upp vad Valla Wellness kommer erbjuda i sommarens träningsevent: 

En holistisk rörelselära som är atletisk och samtidigt mjuk. Individuell träning i grupp där du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Ledare Hanna Lindqvist (Karma Träningscenter och Gymmix Ljusdal) och
Sandra Klöfver (Karma Träningscenter)

Hanna Lindqvist:
Gruppträningsinstruktör på Karma Träningscenter i Bollnäs och på Gymmix i Ljusdal. Håller olika klasser som Bodypump, Bodybalance, Soma Move/ Soma Mind och Spinning. Hanna får deltagarna att utmana sig själva! Det viktigaste är att träna efter sina egna förutsättningar - Våga testa något nytt!

Sandra Klöfver
Gruppträningsinstruktör på Karma Träningscenter i Bollnäs. Håller klasserna Soma Move, Zumba Fitness och Afropowerdance. Träning ska vara utmanande och ge energi. Det ska vara lustfyllt och utvecklande. Hitta ditt sätt – Ha kul!

-