Våga stå på Händer

Våga stå på händer!
Det är en lekfull rolig handstående workshop där fokus är att förstå vägen till handstående.

Under workshopen bryter vi ned och bygger upp till ett handstående. Vi jobbar alltså både med styrkeövningar och tekniker för att ta sig upp i handstående och så småningom kunna stanna kvar i ett handstående. Under Workshopen jobbar vi både enskilt och i grupper om 2 eller 3. Målet är ni ska få inspiration till att öva vidare på ert handstående på egen hand på ett enkelt och effektivt sätt. Passar alla nivåer. Instruktör: Maria Thor. Hon en bakgrund som gymnast och ledare för elitgymnaster i Sandviken innan hon flyttade till Hälsingland. Hon kan på ett enkelt sätt få alla att våga stå på händer.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-