Löpteknik med Johanna Robertsson(Hillberg)

Löpteknik Vill du känna mer glädje i din löpning och ta den till en ny nivå ska du boka in dig på passet löpteknik, där kommer du att få de rätta tipsen för att kunna springa både mer skonsamt men även mer ekonomiskt. Vem vill inte bli en snabbare löpare?

Johanna Robertson (Hillberg) är tjejen som upptäckt hur roligt och lättsamt löpning helt plötsligt kan bli, bara med rätt teknik. Hon driver, utöver sitt jobb som idrottslärare och fotbollsutbildare, företaget Träningslust. Där hjälper hon personer att komma igång och hitta motivation och lust till att träna. Hon är utbildad löpcoach och hjälper olika idrottare och motionärer till att hitta ett bättre löpsteg. -Att få ett sms med en lycklig löpare som förbättrat sin favoritrunda med flera minutrar efter en date med mig är bland det bästa jag vet att få höra.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-