Föreläsning: Löpträna varierat

Här får du tips på upplägg för att komma igång med din löpträning. Vi går igenom olika intervallformer, tempon och tekniker. Vi pratar om styrka- och rörlighet för löpare.

Johanna Robertson (Hillberg) är tjejen som upptäckt hur roligt och lättsamt löpning helt plötsligt kan bli, bara med rätt teknik. Hon driver, utöver sitt jobb som idrottslärare och fotbollsutbildare, företaget Träningslust. Där hjälper hon personer att komma igång och hitta motivation och lust till att träna. Hon är utbildad löpcoach och hjälper olika idrottare och motionärer till att hitta ett bättre löpsteg. -Att få ett sms med en lycklig löpare som förbättrat sin favoritrunda med flera minutrar efter en date med mig är bland det bästa jag vet att få höra.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-