Soma Move med       Anna-Lena


Soma Move är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en gräs- eller yogamatta

 

Jag har tränat somamove i sex år och är licenserad instruktör sedan 4 år tillbaka.

Min träning i Soman ger mig frihet både fysiskt men också väldigt mycket på det mentala planet. Somamove är en underbar träningsform just pga den stora variationen av styrka, flexibilitet, uthållighet, balans & koordination. Jag drivs av mina egna målbilder att hela tiden sträva efter att utveckla mig själv både i livet & i min träning. Att få se och uppleva andras utveckling i Soman inspirerar mig till att göra varje pass till en upplevelse för mina deltagare. Utöver min Soma träning kompletterar jag även med 3-4 löppass i veckan försöker även få in en del styrketräning på gymmet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-