Breathwalk med       Cilla Andrén

BREATHWALK är ett härligt sätt att kombinera yoga med promenaden. Yogans tekniker kopplas till stegen och promenaden blir meditativ. Liksom i kundaliniyogan så ger den en naturlig balans av kropp, sinne och själ, där utrymme för närvaro och en ökad medvetenhet skapas. 
Olika andningsmönster synkroniseras med stegen i en meditativ promenad i medvetenhet och närvaro.

Cilla Andrén har hållit på med kundaliniyoga i över tio år och som lärare sedan 2012. Hon är vetgirig och har fördjupat sin yogakunskap med många kurser. Hon är yogaterapeut och ger även pass med Yinyoga, Restorative Yoga och yoga på stol.
Hon är utbildad Breathwalk-instruktör och har på senare år kommit in i ljuden och vibrationernas värld. Hon är nu lycklig ägare till ett antal gongar, klangskålar med flera instrument – de helande vibrationerna som skapas delar hon med gongbad.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-