Zumba med Helena Niclasson

Med Helena Niclassons passion för Zumba, hennes smittsamma rörelseglädje och oerhörda energi blir varje pass en härlig och positiv upplevelse. Man längtar till varje nytt pass! När Zumbapartyt startar upp sätts hela kroppen i gungning, fötterna kommer i rörelse och höfterna rullar. Kom med du också! Våga släppa kontrollen för en stund, ha kul och njut tillsammans med andra underbara Zumbalicious.
 

Helena Niclasson har i över 20 år tränat och instruerat andra i bland annat Aerobic, Body Step, Body Combat, Afropowerdance och Body Jam. Hon har varit instruktör på flera olika gym innan hon för 7 år sedan fastnade för Zumban och startade eget. Zumba Passion by Helena ägs och drivs av Helena Niclasson i Hudiksvall. Helena och hennes team kör flera olika zumbaklasser i veckan och håller just nu till på Hudiksvalls Gym och Hälsa i Aktivitetsfabriken.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-