Parträning med Lina och Ola

Parträningen blir ett fartfyllt och roligt pass där vi utmanar med blandade puls- och styrkeövningar. Skratt och svett utlovas!

Hej, vi heter Lina Bylund och Ola Domanders. Vi lever ett aktivt liv tillsammans och har stort intresse för både träning och kost. På vintern älskar vi att åka längdskidor och långfärdsskridskor och på sommaren ägnar vi oss gärna åt löpning, vandringar, klättring och SUP-paddling. Vi leder både stora och små träningsgrupper, där det viktiga är att vi har roligt tillsammans i gruppen och skapar en gemenskap där alla är välkomna och sedda samtidigt som vi blir rejält svettiga. Ett stort fokus för våra träningsgrupper är att hjälpa deltagarna att nå de resultat de vill ha genom både träning och kost, och få till en hälsosam, aktiv livsstil som funkar i vardagen. Vi har även on-line utmaningar där vi kombinerar träning och kost och coachar deltagarna till de mål de vill nå där det viktigaste är att få till en hälsosam, aktiv livsstil. Vi är fystränare för Edsbyns herrlag i fotboll och utbildar dem inom kostupplägg, och vi gör även inhopp i andra föreningar och har fysträning. Vi är utbildade Moveoo-ledare. Vår filosofi är att alla ska gå från våra pass med ett stort leende och härlig energi i kroppen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-