Mjuk Yoga och yin Yoga med Jennie Carlsson 

Om Hathayoga/MjukYoga:
"Ett mjukt flödande pass där du guidas in i närvaro med kroppen samtidigt som vi gör rörelser som mjukar upp och stärker oss. Vi använder oss av sittande, liggande och stående positioner i en skön och flödande blandning, som kombineras med vägledd avslappning och mindfulness. Inga förkunskaper behövs."

Om Yinyoga:
"Ett lugnt och meditativt pass där vi håller enkla liggande och sittande positioner i 3-5 minuter. Yinyoga jobbar på djupet och når både bindväv, skelett och ligament, vi smörjer kroppen inifrån samtidigt som vårt parasympatiska nervsystem aktiveras och du når en djup avslappning.
Vi låter kroppen i lugn och ro komma in i positionerna och praktiserar samtidigt en medveten närvaro med öppenhet i hjärtat. Yinyoga fyller hela dig med färsk ny energi och lugnar ditt sinne. 
YinYoga är för alla, inga förkunskaper behövs, och passar utmärkt som komplement till annan träning. Ta gärna med sockor och varm tröja.” 


Om Jennie:
"Jennie har mångårig erfarenhet i undervisning av yoga och meditation. Hon är utbildad yogalärare och även utbildad i bla ayurvedisk yogamassage och healing. Hon älskar resor inom som utom och sprider lugn och värme omkring sig. Till vardags jobbar hon helhjärtat med yoga och meditation året runt i Ljusdal och Järvsö, hon åker även runt och håller i workshops i Yinyoga, Restorative Yoga och Meditation."
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-