Yin Yoga Med Lina hammarstrand

Välkommen till en lugn och skön stund med fokus på ditt välbefinnande. I Yin yoga placerar vi kroppen i sittande och liggande positioner och stannar i varje position mellan  3-5 minuter. Istället för att aktivera våra muskler låter vi kroppen få slappna av och hitta in i en passiv stretch. Detta gör att vi kommer åt kroppens djupliggande bindväv. 

Yinyoga frigör spänningar, mjukar upp kroppen, stärker våra leder och är extra fördelaktigt vid stelhet eller värk, tex i rygg och knän. Du får också en möjlighet lugna och balansera ditt sinne. 

Klassen hålls på en nybörjarvänlig nivå. Alla kan delta. Ta gärna med strumpor och en värmande tröja.

Jag som håller i klassen heter Lina Hammarstrand. Jag kommer ursprungligen från Färila men bor sedan många år i Kolmården. Genom mitt företag Yoga by Lina delar jag varje vecka med mig av yoga till andra. På mina klasser vill jag skapa en trygg och tillåtande miljö för mina elever att möta sig själva på, där vi släpper på prestationskrav och fokuserar på att hitta en balans mellan kropp och sinne. 

Jag hoppas vi ses!”

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-