Lisa Seliberg: Naprapati och idrottsmassage

Jag heter Lisa Seliberg och har arbetat som legitimerad naprapat i 15 år. Jag har i alla år jobbat med idrottsklubbar, företagsfriskvård och privatpersoner. 
Naprapati är en effektiv behandlingsform när du har ont. Vi arbetar med förebyggande, akutavhjälpande och rehabiliterande behandlingar. Naprapater behandlar smärta och besvär i rygg, nacke, leder och muskler. Naprapater kombinerar manipulations- och mobiliseringstekniker med nervmobilisering, muskeltöjning och massage. Syftet är att återställa funktion i kroppen och ta försöka ta förebygga liknande besvär. Vanliga besvär som du kan få hjälp med är trött och värkande rygg, trötta stela axlar, spänningshuvudvärk, axelbesvär, tennis- golfarmbåge, ischias, muskelbristningar, knäbesvär ryggskott och nackspärr. 

Företagsfriskvård är en investering i hälsa. Personalen är många företags viktigaste redskap. Dagens arbetsliv präglas av ett högt tempo och riskerar att ge stressrelaterade besvär som till exempel huvudvärk och värk i axlar och skuldror detta kan leda till långvariga sjukskrivningar. Det mest tidsbesparande och effektiva sättet är att en naprapat/ massör kommer till ditt företag och behandlar personalen på plats. De företag som tidigt inser vikten att ta väl hand om sin personal genom att investera i sjuk- och skadeförebyggande friskvård är vinnare både på kort och längre sikt. 

Varmt välkomna att besöka mig på Valla Wellness. Jag finns på plats och svarar på frågor om vad naprapati är och vad du kan få för hjälp med just dina besvär och om företagsfriskvård. Passa även på att ta en stunds idrottsmassage mellan alla pass för att öka återhämtningen och mjuka upp trötta och stela muskler. 

Välkommen önskar Lisa Seliberg Leg. Naprapat och idrottsmassör. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-