Grispass med Frida Levinsson 

Jag heter Frida Levinsson och driver företaget Fridas LivsElixir sedan 1,5 år tillbaka. Jag ha r jobbat som träningsinstruktör i 10 år och har under åren haft många olika typer av klasser - allt från yinyoga, till dans, till boxning. Idag kör jag två klasser/vecka samt träningsläger två ggr/år.

Klasserna ändras varje gång. Variationen gör att både din mentala och fysiska styrka tränas. Vi människor är vanedjur och redan i tanken om oss själva börjar vi att skapa både hinder och möjligheter. Om vi läser en beskrivning av en klass och känner - "det här skulle jag vilja prova men..." så har vi redan satt upp ett hinder och tappar därmed en möjlighet till något som vi kanske skulle tycka är helt fantastiskt roligt, och som vår kropp skulle älska. När vi provar något nytt bildas nya nervbanor i våra hjärnor vilket både gör oss mera kreativa samt bromsar åldrandet. Så yey! Det är lätt att gå på gammal vana när man tränar vilket kan bli ganska tråkigt i längden och man kanske inte ser de resultat man önskar. Variationen ger vår kropp möjligheten att ständigt utvecklas. Våra kroppar lär sig ganska snabbt var man kan hålla igen och spara lite kraft för att ge lite extra på en annan övning under ett träningspass. Så för en kropp och ett sinne i ständig utveckling där vi skjuter lite på åldrandet och får oss ett gott skratt - där gillar jag att vara med mina deltagare! Jag drivs av, och glädjer mig av att få ta del av deras utveckling - oavsett vilket plan det sker på!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-