Årets härligaste hälsoevent där du kan ta del av träningspass, föreläsningar, workshops och god, nyttig mat står åter i Färilaveckans program under onsdagen den 17:e juli kl 09.00. Nytt för i år är att vi utökar med ännu en dag , Valla Insight den 18:e juli, där du får möjligheten att ta del av en mer inåtgående träning så som meditation, Qi-gong, healing, kreativ friskhetsutveckling och motivation till träning. En dag för den icke greppbara träningen alltså. Vi riktar uppmärksamheten mot nya insikter.

Valla Wellness kommer i år, som tidigare år, vara en eventdag som har till ändamål att ge alla chansen att hitta en väg till en god hälsa och ett gott leverne. Att ge vägledning och introducera människor till olika aktiviteter och arrangemang inom hälsa, motion och välmående. Under dagen har du möjlighet att delta i olika träningspass och lyssna till föreläsningar.

Platsen är för Valla Wellness och Valla Insight är som vanligt på Hembygdsgården i Färila.

Arrangör av event i år är Sjölund Wellness AB som har sin huvudsakliga verksamhet inom Friskhetsutveckling på företag och i organisationer i Gävleborg. Eventet har vuxit ur den ideella kostymen och vi hoppas att vi kommer kunna erbjuda er något lite extra genom detta tillvägagångssätt.

Pris Early-bird fram till den 3o:e juni
Båda dagarna inkl mat och goodiebag (värd 350:-) begränsat antal (100st): 495:-

Ordinarie pris båda dagarna inkl mat: 595:-

Endast entré Valla Wellness : 395:-

Endast entré Valla Insight: 295:-

Vi hälsar alla varmt välkomna till ett fantastiskt arrangemang med många härliga pass, workshops och föreläsningar.MAT:
Ullis Stockhouse har hand om maten på området. De kommer duka upp en buffé och ni köper matbiljet för 80 kr i entrén.

 
FÖRELÄSARE:
Mårten Nylen:  
Mårten Nylén är en av Sveriges mest välrenommerade tränare, hälsoutvecklare och föreläsare. Mårten är för tillfället verksam i Stockholm men även flitigt anlitad internationellt.
Med livet vigt åt hälsa och träning har Mårten under sina år utövat ett flertal olika sporter. Detta ligger som grund för den genuina och breda träningsprofil Mårten är idag. En hälsokreatör som väcker motivation hos många med sin kraftfulla inspiration, om hur enkelt det kan vara att ta steget mot ett hälsosammare liv.

Mårten Nylén är bland annat känd som en av huvudtränarna i TV-produktionen Biggest Loser Sverige där han har tränat och coachat vinnare i de fyra säsonger han deltagit i. Hans viktresultat med sina deltagare i Biggest Loser är idag några av de största i världen vad gäller viktnedgång.
2015 gick Mårten in som programledare och expertkommentator i TV-programsuccén Ninja Warrior Sverige, och har idag tillsammans med Adam Alsing och Karin Frick lett de två säsonger som sänts på kanal 5.
Mårten har även medverkat flertalet gånger i andra TV produktioner som Fångarna på Fortet, Bingolotto, Klockan nio hos stjärnorna och kan ses som träningsexpert på TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet Viktklubb och med GenPep.
Som författare har Mårten nu släppt sin efterlängtade bok Resultat, Balans och lite Magi.


Johan S Lundback: Föreläsning om den Ayurvediska hälsoläran med rötter flera tusen år bakåt i tiden och som fortfarande används mer än någonsin i de österländska delarna av världen.

Louise och Thomas Gottlind:

Johanna (Hillberg) Robertsson: 

Johanna Robertson (Hillberg) är tjejen som upptäckt hur roligt och lättsamt löpning helt plötsligt kan bli, bara med rätt teknik. Hon driver, utöver sitt jobb som idrottslärare och fotbollsutbildare, företaget Träningslust. Där hjälper hon personer att komma igång och hitta motivation och lust till att träna. Hon är utbildad löpcoach och hjälper olika idrottare och motionärer till att hitta ett bättre löpsteg. -Att få ett sms med en lycklig löpare som förbättrat sin favoritrunda med flera minutrar efter en date med mig är bland det bästa jag vet att få höra.Listan nedan fylls på allt eftersom det blir klart med pass och instruktöer under 2019.
Dessa är klara hittills:

 

Johan Sjölund

Eventgeneral

Arbetsgruppen som fixar Valla Wellness.
Ida Lindquist, Sandra Magnusson, Anna Hansson, Johan Sjölund, Tommie Jonsson, Maria Thor, Anna Nordlund (Ej på bild), Emilia Arvidsson (Ej på bild.